Om HelpHero

Det har hänt mycket sedan HelpHero grundades i mitten av 00-talet.

”Vi ville bygga en tjänst som skulle hjälpa kvalificerade proffs, som målare, takläggare, rörmokare med flera att få tillgång till nya stora jobb och kunder utan att själva behöva tänka på att marknadsföra sig, samtidigt som vi ville underlätta för privatpersoner att hitta rätt proffs till de stora jobben. Bergvarme-info.se följdes av markproffs.se och fonsterproffs.se.”   

– Åke Bendel, grundare

En resa måste alltid börja någonstans

Vi har gått från att erbjuda en tjänst (bergvärme) till att erbjuda tolv olika tjänster inom framför allt byggsektorn, men också inom exempelvis flytt. Totalt har över 400 000 hem- och husägare använt våra tjänster och varje år förmedlar vi över 33 000 förfrågningar från privatpersoner, föreningar och organisationer.

Så fungerar vår tjänst

personer jobbar på kontor

Intressenter gör en förfrågan om offerter här utan kostnad och vi skickar sedan ut förfrågan till företagen som är med i vårt expertnätverk.

Varje förfrågan som kommer in går alltid ut till ett begränsat antal företag inom samma region. Det ger varje företag goda chanser att vinna jobbet. Vi granskar alla förfrågningar som kommer in för att säkerställa att de matchar företagens verksamhet.

Låter det som att det skulle passa ditt företag? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Vision och affärsidé

Vår vision är att skapa en enklare vardag för hem- och husägare. Vår affärsidé är att erbjuda en digital tjänst där människor snabbt, enkelt och gratis får kontakt med experter för de större jobben i hemmet. Samtidigt är HelpHero.se en effektiv kanal för tjänsteföretag att hitta nya kunder och boka in fler stora jobb. Vår egenutvecklade tekniska plattform gör det möjligt att med geografisk precision matcha önskat behov med rätt expert.