Vi tar fram en plan i samråd med dig. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
Oavsett om du precis har startat din företagsresa eller är ett företag med många år i branschen, har vi en plan som fungerar för dig.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Vill du minska transportkostnaderna? Etablera företaget på en ny marknad? Vi ser över din situation och tar fram en plan utefter dina önskemål.

Medlemskap

Du kan välja mellan olika sorters medlemskap, med priser anpassade efter typ av uppdrag och region. Utöver årsmedlemskap erbjuder vi även t.ex. möjligheten att testa tjänsten kostnadsfritt under en kortare period. Oavsett upplägg garanterar vi ett gott resultat.

Är du osäker på vad som passar just dig? Ring oss på 08-232 232 eller fyll i formuläret så berättar vi mer!

Med samtliga medlemskap får du tillgång till uppgifter om nya förfrågningar i den region som du själv har valt. Dessa skickas direkt till din mail. På ditt konto på HelpHero.se kan du även se information om samtliga förfrågningar samt göra noteringar.

Prisexempel

Ett årsabonnemang i regionen Norra Stockholm med en prognos på minst 60 förfrågningar inom bygg under perioden – 17 280 kr, 1 440 kr per månad.

Räkna på affären

Ange din information nedan:
Antal förfrågningar
(Som du får från oss)
Avslutsfrekvens
(% av förfrågningar som blir affär)
Ditt genomsnittliga pris
(Kr snitt per affär)
kr
Vinstmarginal i %
(% snitt per affär)
%
   
Beräknad återbetalning av investering kr
Beräknad vinst på investering kr


Helphero.se logga: Offerter från experter

Vill du synas extra mycket?

Expertlistan är ett komplement till medlemskapet på HelpHero, där ni som företag har ytterligare möjlighet att synas och nå ut till nya kunder. Läs mer här.